Kommunikációs munkatárs

Szeretnél egy profi kommunikációs csapat tagja lenni és a magyar felsőoktatás népszerűsítéséért dolgozni itthon és a nemzetközi színtéren? A Tempus Közalapítvány belvárosi irodájába keres lelkes kommunikációs munkatársat azonnali kezdéssel. Ha fontos számodra a magyar felsőoktatás ügye, csatlakozz hozzánk!

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz tempusosként?

A Tempus Közalapítvány immáron közel húsz éve felel Magyarország legnagyobb mértékű mobilitásának lebonyolításáért. Kommunikációs munkatársként olyan neves ösztöndíjprogramok kampányain dolgozhatsz, mint például az Erasmus+, a Stipendium Hungaricum, a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj vagy a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram. Munkáddal nemcsak a programok népszerűsítéséhez járulsz hozzá, hanem aktívan építed a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességét és imázsát.

A csapat és a feladataid

Egy 6-10 fős csapat tagja leszel, amelyben együtt tervezitek és valósítjátok meg az éves kommunikációs projekteket és kampányokat. Különböző stílusban és terjedelemben fogsz tartalmakat készíteni angol és magyar nyelven a weboldalakra, közösségi média felületekre, hírlevelekbe, promóciós anyagokra és a Tempus saját kiadású magazinjába is. Ha könnyedén eligazodsz az írott műfajok között, szeretsz szakmai anyagokat a célcsoport nyelvére átültetni, kínosan ügyelsz a helyesírásra és egy üres Word dokumentum számodra az egyik leginspirálóbb dolog a világon, akkor itt a helyed!

Mivel egyik legfőbb célcsoportunk a Z generáció, elengedhetetlen, hogy otthonosan mozogj a közösségi média világában, a hirdetések tervezésében. Közösségépítő szereped nem áll meg a népszerű platformoknál: ösztöndíjasaink kezét a diplomaszerzés után sem engedjük el, alumni hálózatot építünk és fejlesztünk.  

Terepre fel!

A tavaszi és őszi időszakban számíthatsz arra, hogy terepre is küldünk. Számos hazai és nemzetközi szakmai rendezvény, műhelytalálkozó és képzés előkészítésében vállalsz aktív szerepet. Rendezvényes csapatunk a te koordinációddal összhangban profi módon szervezi meg a tempusos eseményeket, amelyeken a kommunikációs munkatársak rendszeresen tartanak előadásokat, workshopokat. Amikor nem a saját rendezvényeinken vagyunk, akkor egyetemi börzéken, oktatási kiállításokon vagy külföldi hallgatótoborzó vásárokon szakadunk ki a mindennapokból és ismerjük meg közelebbről a célcsoportjainkat.

Támogató környezet

Munkádhoz több oldalról kapsz támogatást: a közvetlen kollégáidon túl a PPC, a grafikusi és a rendezvényszervező csapatokkal együtt valósítjátok meg a kampányokat és eseményeket. Adatra van szükséged a tervezéshez? A Tempus szakértő munkatársai pillanatok alatt elővarázsolják számodra a kért információt.

Közvetlen felettesed a csoportvezető lesz, aki bízik szakértelmedben és mozgásteret biztosít az önálló munkavégzéshez. A heti rendszerességű csoportmegbeszéléseken felül bármikor fordulhatsz hozzá és ha igényled, mentorként is segíti fejlődésed.

Hol találsz meg minket?

Irodánk a belvárosban, a Kéthly Anna tér 1. szám alatt található. Ha 4-6-ossal utazol, a Blaha Lujza térről vagy a Wesselényi utcáról pár perc alatt be tudsz sétálni. Biciklivel vagy autóval érkeznél? A mélygarázsban parkolót és biciklitárolót egyaránt találsz. Az ebédet a közösségi konyhában vagy az irodaház hangulatos éttermében fogyaszthatod el, ahol a juttatási csomagodba tartozó SZÉP kártyával tudsz fizetni. Hibrid rendszerben dolgozunk, a home office napjaidon Teams-en meetingelünk, ahova előszeretettel csatlakoznak be a munkatársak háziállatai (természetesen macskák!).

Mire számítunk veled kapcsolatban?

A pozícióhoz felsőfokú végzettség, kiváló angol nyelvtudás, remek íráskészség és jó előadói képesség is szükséges. A kreativitásod ne álljon meg az ötletnél, szeresd a megvalósítási fázisban felmerülő gyakorlati feladatokat!

Ha magadra ismertél és szeretnél egy interkulturális környezetben értéket teremteni, akkor jelentkezz magyar és angol nyelvű önéletrajzoddal és motivációs leveleddel 2024. április 2-ig. Kérjük, a motivációs leveledben jelöld meg bérigényedet is. A beérkező pályázatokat folyamatosan dolgozzuk fel.


Benyújtott álláspályázataival kapcsolatban az allas@tpf.hu email címen érdeklődhet.
(Erre az email címre kérjük NE küldjön önéletrajzot, jelentkezést, mert azt adatvédelmi okokból nem fogadhatjuk, azaz meg kell semmisítenünk.)