CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

2023.10.27.

Rendezvény | Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2024/2025-ös tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében.

Miről fog szólni a rendezvény?
A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.

Kiket várunk a rendezvényre?
A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők), de a részvétel ajánlott mindazon hálózati koordinátorok számára is, akik az elmúlt tanévekben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek.

Örömmel várjuk az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket anonim módon ezen a linken, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudjuk szabni a programot.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A Zoom felület linkjét és a programot a regisztrált résztvevőknek küldjük majd meg. Regisztrációs határidő: 2023. november 14. éjfél

Regisztrálok az eseményre!

 

 _

Utolsó módosítás: 2023.11.06.