Megjelent a 2015-ös ECTS felhasználói kézikönyv

2015.08.27.

Kiadvány | Felsőoktatás,

Az angol nyelvű kiadvány letölthető honlapunk Nemzetköziesítés c. szekciójából

A közelmúltban jelent meg az angol nyelvű ECTS Users' Guide című kiadvány 2015-ös kiadása. Az Európai Kreditátviteli Rendszer útmutatójának ezen legfrissebb változatát 14 ország szakértői és négy európai szervezet képviselői dolgozták át. A munkát az Európai Bizottság fogta össze, míg a kiadványt tartalmi szempontból a májusban megtartott Bologna Miniszteri Konferencia hagyta jóvá. 

A kiadvány igen hasznos, nem egyszer elengedhetetlen információkat tartalmaz az kreditátvitel és a kreditelismerés témakörében, és méltan tarthat számot a hallgatók, az oktatók, a mobilitás lebonyolításával foglalkozó szakértők érdeklődésre. 

A módosítások olyan, a közelmúltban végbement és napjainkban is zajló változásokra is reagálnak, mint a tanulóközpontú megközelítés előtérbe kerülése, a tanulmányi eredményeken alapuló oktatás vagy az újszerű oktatási módszerek.

A kötet elektronikus változata letölthető honlapunkról a Nemzetköziesítés / Bologna / Dokumentumok, könyvtár útvonalon vagy közvetlenül az alábbi képre kattintva. 

 

Utolsó módosítás: 2015.08.28.