Virtuális partnerkereső szeminárium

2015.08.31.

Rendezvény | Köznevelés, Szakképzés

A Tempus Közalapítvány virtuális partnerkereső szemináriumot szervez, amelynek témája A tanári szakma megerősítése európai együttműködések által.

A partnerkereső szeminárium célja, hogy az érdekelt intézmények olyan európai partnereket találjanak, amelyekkel partnerségek és hosszú távú szakmai együttműködések jöhetnek létre Erasmus+ KA1 mobilitási és a KA2 stratégiai partnerségek programok keretében.

A virtuális partnerkereső szeminárium időpontja 2015. december 3.

A rendezvény munkanyelve az angol.

A rendezvényre a köznevelésben és szakképzésben érintett intézmények jelentkezését várjuk. Egy intézmény részéről maximum 5 fő részvételére van lehetőség.

Mit jelent az, hogy virtuális? Rengeteg időt és pénzt megtakarítva a rendezvény helyszíne nem más, mint maga az internet. Az partnerkereső szeminárium részlet gazdag és informatív virtuális terének, valamint az írásos, képi és hangi üzenetváltásoknak köszönhetően ugyanazokkal az eredményekkel „térhet haza” minden résztvevő, mint egy átlagos kontaktszemináriumról. A virtuális rendezvényen rendkívül hatékonyan, néhány óra leforgása alatt az összes Ön számára értékes partnerrel kapcsolatba léphet. A virtuális rendezvény teljesen ingyenes.

A rendezvényre ezen a linken jelentkezhet. A kérdőív kitöltése nem jelent automatikus részvételt a rendezvényen, a részvétel feltétele az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés.

A jelentkezések összesítése után tájékoztatjuk az intézményeket arról, hogy pályázatuk elfogadásra került-e.

Jelentkezési határidő: 2015. október 1. (A pályázatok elbírálásáról október 16-e után értesítjük a jelentkezőket.)

Kérdését a vcs2015@tpf.hu e-mail címen teheti fel.

Utolsó módosítás: 2015.09.09.