Ajánlattételi felhívás - Külföldi hallgatók elégedettségmérése

2016.03.21.

Hír | Felsőoktatás

Ajánlattételi felhívás szakértői kérdőív és tanulmány készítésére - „A teljes idejű képzésben és részképzésben részt vevő külföldi hallgatók elégedettségmérése”

A Tempus Közalapítvány „A teljes idejű képzésben és részképzésben részt vevő külföldi hallgatók elégedettségmérése” tárgyú beszerzéseket kíván megvalósítani az EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú Campus Mundi projekt keretében, melyekhez kapcsolódóan ajánlattételi felhívásokat jelentetett meg.

A tanulmány célja, hogy országos szinten felmérje az elmúlt évben hazánkba érkező, részképzésben vagy teljes idejű képzésben részt vevő ösztöndíjas és önköltséges külföldi felsőoktatási hallgatók (Stipendium Hungaricum, Erasmus, CEEPUS, Erasmus Mundus, Államközi ösztöndíjak, EGT Alap stb.) véleményét, elégedettségét és igényeit a magyar felsőoktatási intézmények által nyújtott idegen nyelvű képzések, valamint a hallgatóknak nyújtott szolgáltatások tekintetében.

Az ajánlattételi felhívás a címben megjelölt kérdőív és tanulmány elkészítésére vonatkozik. A kérdőív esetében annak leprogramozását, valamint a hallgatókhoz való eljuttatását a Tempus Közalapítvány vállalja.

Az ajánlattételi felhívást, valamint az ajánlattételhez szükséges dokumentumokat a csatolmányban találják, illetve elérhetőek a Tempus Közalapítvány honlapján is.

Az ajánlatokat kizárólag elektronikus úton kérjük elküldeni gabriella.meszaros@tpf.hu email címre.

A beküldés határideje: 2016. március 31.

 

Bővebb információ a felhívás tartalmáról, illetve a pályázat benyújtásának módjáról a felhívásban található, valamint gabriella.meszaros@tpf.hu email címen kérhető.

 

Ajánlattételi felhívás

Melléklet

Utolsó módosítás: 2016.03.22.