Jönnek az őszi állásbörzék!

2016.08.31.

Rendezvény | Felsőoktatás

Ha első kézből szeretnél értesülni az ösztöndíj-lehetőségekről, útmutatásra van szükséged a karriereddel kapcsolatban vagy éppen azon gondolkozol, hogy egyetem mellett vagy diploma után hogyan láss neki a munkakeresésnek, segítünk!

Tudd meg, hogyan tölthetsz el több hónapot külföldön tanulással, hiszen az Erasmus+, CEEPUS vagy Campus Mundi pályázatok keretében külföldi résztanulmányokat vagy szakmai gyakorlatot is végezhetsz. Mindehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi állásbörzék egyikén eljönnöd az Europass, Erasmus+ standjához, ahol azt is megnézheted, hogyan épül fel egy jó önéletrajz és az Europass portfólió, amely az egész EU-ban hasznos egységes formátumának köszönhetően.

Ősszel először a szeptember 28-án megrendezésre kerülő SZTE Állásbörzén, 9 és 17 óra között az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriumában (Szeged, Ady tér 10.) találkozhatsz velünk személyesen, az ősz folyamán pedig az alábbi állásbörzéken várjuk majd az érdeklődőket:

HVG Állásbörze - 2016. október 5-6. (szerda-csütörtök)

Műegyetemi Állásbörze (BME) - 2016. október  12-13. (szerda-csütörtök)

SZIE XI. Regionális Állásbörze (Győr) - 2016. november 18. (péntek)

Keress minket akkor is, ha a külföldi ösztöndíjak kapcsán vannak kérdéseid, illetve ha az álláskeresésben nélkülözhetetlen dokumentumok, az önéletrajz vagy a motivációs levél megírásához volna szükséged segítségre!

Utolsó módosítás: 2016.08.31.