CEEPUS információs webinárium

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs webináriumot szervez a CEEPUS program 2022/2023-as tanévben történő sikeres intézményi megvalósításának elősegítése érdekében. A webináriumon való részvétel különösen ajánlott az új hálózati és intézményi koordinátorok számára, de szeretettel várjuk mindazon hálózati és intézményi koordinátorokat, akik a 2022/2023-as tanévben nyertes vagy tartaléklistás hálózatokban érdekeltek.

Időpont: 2022.04.29. 10:00-12:00
Helyszín: Online, Zoom

Tervezett program

Köszöntő
Dr. Beke Márton
A 2022/2023-as tanév hálózatai
Kamocsa Gábor
A 2022/2023-as tanév gyakorlati tudnivalói
Csernyus Aliz
Hogyan népszerűsíthetjük egyszerűen és hatékonyan a CEEPUS programot? - Kimenő hallgatók és oktatók esetében
Terecskei Róbert
Pénzügyi tudnivalók a CEEPUS programban
Csernyus Aliz
Aktuális tudnivalók, hírek
Kérdések – válaszok

 Örömmel várjuk az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket a Slido felületen, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudjuk szabni a programot. A fenti linken a mások által bejegyzett felvetések, kérdések előzetesen megtekinthetők, ill. „lájkolni” is lehet azokat. A felület az információs webinárium alatt is nyitva lesz, annak során is lehet majd kérdezni ezen a platformon is.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A Zoom felület linkjét a regisztrált résztvevőknek küldjük majd meg.

Regisztrációs határidő: 2022. április 27. 23:59

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ne maradjon le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Utolsó módosítás: 2022.05.02.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány