Iskolai, óvodai Stratégiai partnerségek - Pályázatíró szeminárium, Pécs

Kizárólag a köznevelési intézmények munkatársai számára

Időpont: 2016.02.02.

A pályázattípus fő célja, hogy a köznevelési intézmények nemzetközi hálózatokat hozzanak létre vagy megerősítsék azokat, növeljék nemzetközi szintű tevékenységükhöz szükséges kapacitásukat, ötleteket, gyakorlatokat és módszereket osszanak meg és ütköztessenek egymással.

Időpont:

2016. február 2. kedd
11:30 – 15:30

Helyszín:

Pécsi Szakképzési Centrum Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma - Könyvtár
7622 Pécs, Batthyány utca 1-3.
Térkép

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Iskolai, óvodai Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2016. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal segítjük a résztvevők tájékozódását.

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők ismerjék a 2016-os Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit (Általános tudnivalók: 7-22. oldal, oktatás és képzés: 27. oldal, stratégiai partnerségek: 105-124. oldal, stratégiai partnerségek szabályai: 277-288. oldal,  illetve áttekintésre: C rész: pályázóknak szóló információk: 237-252. oldal).

A Tempus Közalapítvány munkatársai 2015 novemberében „Nemzetközi együttműködések tervezése európai célok mentén – Erasmus+ stratégiai partnerségi pályázatok, előkészítő rendezvény” címmel bevezető szemináriumokat tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz, mint eddig. A bevezető szeminárium előadásainak anyagát (november 12-i), kérjük, ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt. A rendezvényen ezekre az előzetes ismeretekre fogunk építkezni.

Program:

11:30 – 11:40     Köszöntő

11:40 – 13:15     Pályázati szabályok, projekttervezés, pénzügyi tudnivalók, pályázati űrlap kitöltése I.

13:15 – 13:45     Szünet

13:45 – 15:10     Pályázati szabályok, projekttervezés, pénzügyi tudnivalók, pályázati űrlap kitöltése II.

15:10 – 15:30     Kérdések - válaszok

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk legkésőbb 2016. január 29-ig.

 

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

REGISZTRÁCIÓ

a február 2-i, pécsi rendezvényre

Utolsó módosítás: 2016.02.10.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.