ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

Időpont: 2018.01.16. 10.00-16.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest. Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet), Brüsszel terem

A pályázatok beadási határideje: 2018. március 21. déli 12:00 (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők ismerjék a 2018-as Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit (Általános tudnivalók: 7-23 oldal; oktatás és képzés: 27. oldal, stratégiai partnerségek: 105-127. oldal; Annex I: a stratégiai partnerségek szabályai: 289-301. oldal, illetve áttekintésre: C rész: pályázóknak szóló információk: 244-262. oldal; magyar verzió).

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán „MOTIVÁCIÓTÓL AZ ÖTLETIG – A PÁLYÁZATTERVEZÉS MÉRFÖLDKÖVEI – ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK„ illetve„AZ ÖTLETTŐL A PROJEKTIG - A PÁLYÁZATTERVEZÉS MÉRFÖLDKÖVEI - ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK” címmel bevezető szemináriumokat tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz mint eddig. A rendezvények előadásainak (november 8. és november 30.) anyagát kérjük ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt. 

A rendezvényen ezekre az előzetes ismeretekre fogunk építeni, ezért kérjük, hogy olvassák át és alaposan tanulmányozzák az ajánlott szakirodalmat a rendezvény előtt.

A stratégiai partnerségi köznevelési, felnőtt tanulási és szakképzési szektor közös pályázatíró szemináriumok időpontja:

Mindkét napon azonos témákat dolgozunk fel.

Témák:

Az iskolai, óvodai partnerségek pályázatíró szemináriumainak időpontjai és helyszínei: 

 

A rendezvények 10:00-kor kezdődnek és várhatóan 15-16 óráig tartanak majd.


A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy azon résztvevőket fogadjuk, akik már konkrét projektötlettel rendelkeznek. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Utolsó módosítás: 2018.01.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány