Nyílt konzultációs műhely - Erasmus+ stratégiai partnerségek

Magyarországon az Erasmus+ programot koordináló Tempus Közalapítvány nyílt konzultációs műhelyt tart mintegy 2 órás időkeretben az oktatási szektorok (felsőoktatási/felnőtt tanulási/köznevelési/szakképzési) számára elérhető Erasmus+ stratégiai partnerségek keretében 2018.03.21. határidőig pályázni kívánó szervezetek számára.

Időpont: 2018.02.13. (kedd)
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Műhelymunkára hívjuk mindazokat, akiknek a tájékoztató rendezvényeinket követően további kérdéseik merültek fel a pályázattípussal kapcsolatban, többet szeretnének tudni a pályázat benyújtásának folyamatáról, vagy további útmutatásra van szükségük pályázatuk kidolgozásában.

A pályázat típussal foglalkozó kollégák az alábbi időpontokban lesznek elérhetőek 2018. február 13-án, kedden: 

  • Köznevelési stratégiai és iskolai-óvodai partnerségek is 10:00-12:00 óráig
  • Felnőtt tanulás, Felsőoktatás 13:00-15:00 óráig
  • Szakképzés 13:00-15:00 óráig

A konzultációs műhely alkalmával nem lesznek előadások, a pályázók nyílt fórumon, csoportos konzultációs jelleggel tudják kérdéseiket feltenni, egymást is segítve a pályázati folyamatban. Várjuk kérdéseiket a pályázat megírásához szükséges tudnivalókkal, a pályázati űrlappal, mellékletekkel, illetve más kérdésekkel kapcsolatban. A nyílt konzultációs alkalom kiváló lehetőség arra, hogy a beadás előtti kérdéseikre választ kapjanak.

Korábbi rendezvényeink anyagai elérhetőek az alábbi linkeken:

Kérjük, hogy tanulmányozzák át a Pályázati dokumentumok anyagait (köznevelés, iskolai-óvodai partnerségek, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás) a konzultáción való részvétel előtt. Csak azokat tudjuk fogadni a konzultációra, akiknek már konkrét projekt ötlete van és alakuló partnersége.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2018. február 9. délig lehet az alábbi űrlapon. A műhelyen résztvevők száma korlátozott. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Utolsó módosítás: 2018.02.02.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány