Bemutatjuk új közösségi média platformjainkat

2022.07.29.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány által koordinált programokról régóta aktívan kommunikálunk Facebookon, Instagramon és YouTube-on. 2022-ben a szakmai közönség számára vonzó LinkedInt, és a külföldön nagy népszerűségnek örvendő Twittert is meghódították új oldalaink.

TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY

Központi Tempus Közalapítvány LinkedIn oldalunk digitális ökoszisztémánk első olyan közösségi média felülete, amely elsősorban a Tempus Közalapítvány oldaláról szólítja meg a szakmai közönséget. A követőket naprakész tartalmak, az oktatási és képzési terület kezdeményezéseivel, projektjeivel és azok eredményeivel foglalkozó bejegyzések várják, emellett beszámolunk rendezvényeinkről és konferenciáinkról, felhívjuk a figyelmet a partnerségi és kapcsolatépítési lehetőségekre. Az oldalon olyan hírekről is értesülhetnek, amelyek más közösségi média platformon nem jelennek meg.

MEGNÉZEM >>

TEMPUS PUBLIC FOUNDATION

Hazai célcsoportjaink mellett a nemzetközi közönségre is gondoltunk, amikor elindítottuk a Tempus Public Foundation LinkedIn oldalt. A hangsúly az angol nyelvű oldal esetében is a szakmai anyagok megosztásán, a rendezvényekről, konferenciákról, a programok és projektek eredményeiről folytatott kommunikáción van.

MEGNÉZEM >>

PROFFORMANCE

Az angol nyelvű PROFFORMANCE LinkedIn oldal a nemzetközi szakmai közösséghez szól. Az innovatív megoldások, a hallgatóközpontú oktatás, és a teljesítmény-értékelések újszerű megközelítése iránt érdeklődő oktatók, szakértők és döntéshozók tájékozódhatnak a szakmai eseményekről, és a projekt mérföldköveiről, jó gyakorlatokat ismerhetnek meg.

MEGNÉZEM >>

STUDY IN HUNGARY OFFICIAL

A Study in Hungary official LinkedIn oldalon a magyar felsőoktatás nemzetköziesítésének területén elért eredmények, kutatások bemutatása mellett számos szakmai téma és aktualitás várja a felsőoktatási terület szakértőit, az intézmények munkatársait és szakmai partnereinket.

MEGNÉZEM >>

HUNGARIAN DIASPORA SCHOLARSHIP
@RebootYourRoots

Twitter oldalunk a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram iránt érdeklődők számára készült annak érdekében, hogy az Európán kívüli magyar diaszpórában élő tanulóknak információt nyújtson az ösztöndíjprogramról és magyarországi felsőoktatási lehetőségeikről.

MEGNÉZEM >>

Utolsó módosítás: 2022.07.29.