ESC műhely – Projekttervezés a szolidaritás nevében kezdőknek

2022.09.26.

Rendezvény | Ifjúság

Online felkészítés olyan szervezeteknek és intézményeknek, akik szeretnének az Európai Szolidaritási Testület keretében önkénteseket bevonni a tevékenységükbe vagy helyi fiatalokat támogatni szolidaritási projektek megvalósításában.

Időpont: 2022.10.24. - 2022.10.27., 9:30-12:30

Helyszín: online

Regisztráció: október 18.

Részletek és regisztráció…

Az online műhely segít végiggondolni, hogy a szervezetetek/intézményetek céljaihoz, kapacitásához, célcsoportjához és tevékenységéhez melyik projekttípus illik az Európai Szolidaritási Testület lehetőségei közül, és hogyan tudtok projektmegvalósítókká válni.

Kinek szól az ESC workshop?

  • Olyan teljesen kezdő, önkéntesek fogadása iránt érdeklődő szervezeteknek, akik már hallottak a Szolidaritási Testületről (pl.: részt vettek információs alkalmainkon, tagjai támogató programunknak, ismerik szervezeteknek szóló weboldalunk tartalmát), és szeretnének elmélyülni a témában.
  • Olyan szervezeteknek, akik szeretnék megszerezni a minőségi tanúsítványt.
  • Azoknak, akik szívesen újra gondolnák minőségi tanúsítványukat, új szerepet pályáznának meg, vagy éppen fejlesztenék a projektjüket a már megszerzett minőségi tanúsítvány kérelmük mentén.
  • Azoknak a szervezeteknek/intézményeknek, akik befogadó/támogató szervezetként szeretnék szolidaritási projektekre pályázó fiatalok helyi kezdeményezéseit segíteni.

Utolsó módosítás: 2022.11.22.