Online pilot képzés indul alapkészség-hiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára

Partner hír | 2023.03.28.

Pályázóink hírei | Felnőtt tanulás

A tanulási folyamat facilitálása címmel indul 8 hetes online pilot képzés alapkészségeket oktató tanárok, alapkészség-hiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára, 2023. április 10. és június 4. között

"A tanulási folyamat facilitálása" címmel indul 8 hetes online pilot képzés alapkészségeket oktató tanárok, alapkészség-hiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára, 2023. április 10. és június 4. között.

Az EBSN (Európai Alapkészség Hálózat) kezdeményezésére és az ERASMUS+ Program támogatásával létrejött Szakmai Továbbképzés Sorozat keretében lehetőség nyílik a „A tanulási folyamat facilitálása” című online képzés elsőkörös megvalósításában való részvételre. 
A képzés angol nyelvű.

A nyolc hetes online pilot képzés alapkészségeket oktató tanárok, alapkészség-hiányos felnőttek képzésével foglalkozó szakemberek számára 2023. április 10. és június 4. között zajlik majd.

A képzés célja, hogy támogatást nyújtson az alacsony képzettségű felnőtteket oktatók számára oktatói gyakorlatuk fejlesztéséhez, az alapkészségek hiányosságai által okozott kihívások kezeléséhez. 
Támogatást nyújt ahhoz, hogy a résztvevők professzionális megközelítéseket sajátítsanak el az alapkészségekkel rendelkező tanulók tanulási folyamatának megtervezése, facilitálása és értékelésére terén. 

A résztvevők megismerhetik, hogy hogyan követhető nyomon a tanuló fejlődése és előrehaladása az alapkészséghiányos felnőttek esetében. Betekintést nyerhetnek a tanulókat támogató pedagógiai eszközök használatába is.  A képzés hozzáférést biztosít számos nemzetközi, a területen élenjáró forrásanyaghoz, jó gyakorlathoz. 

Ez a MOOC az EBSN vezetésével és az Erasmus+ támogatásával megvalósuló projekt részeként, a Pécsi Tudományegyetemmel és az Ír South-East Technical University-vel közösen került kidolgozásra.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: course-registration  

Jelentkezési határidő: 2023. április 2.


Részletes információk a képzésekről és a tudásanyagokról

 

Utolsó módosítás: 2023.03.28.