Nemzetközi események a társadalmi befogadás témájában az ifjúsági szektorban

2023.04.24.

Rendezvény | Ifjúság

Összegyűjtöttük azokat a közelgő nemzetközi eseményeket, amelyek hasznos tudást és kapcsolati hálót nyújthatnak a területen aktív vagy fejlődni kívánó szervezeteknek.

 

Training course: Small-Scale Partnerships for Inclusion

Időpont: 2023 június 19-23.
Helyszín: Olaszország

A kis léptékű partnerségek rugalmas projektformát jelentenek azoknak a szervezeteknek, amelyek az társadalmi befogadás területén dolgoznak és még újak az Erasmus+ programban. A tréningen erről a pályázati- és projektformáról szerezhetnek gyakorlati tudást a kevesebb lehetőséggel rendelkező fiatalokkal foglalkozó szervezetek munkatársai.

Jelentkezési határidő: 2023. május 07.
Részletek és jelentkezés…

 SPI Harvesting Conference

Időpont: 2023. szeptember 19-22.
Helyszín: Budapest

A konferencia célja az inkluzív Erasmus+ ifjúsági és Európai Szolidaritási Testület projektek gyakorlatainak és hatásainak összegyűjtése. A konferencia két csoportot hoz össze, hogy ünnepeljék a társadalmi befogadást:

  • olyan fiatalokat, akik részt vesznek az európai uniós ifjúsági programok projektjeiben és érdekeltek a társadalmi befogadás témájában;
  • valamint olyan ifjúsági munkásokat, akik gyakorlottak inkluzív projektek megvalósításában.

Jelentkezési határidő: május 12.
Részletek és jelentkezés…

 Mental Health in Youth Work 2023

Időpont: 2023. június 29-30.
Helyszín: Szerbia

A fiataloknak napjainkban számtalan olyan változással kell szembenézniük, amely bennük zajlik, vagy éppen a külvilág különböző krízishelyzeteinek köszönhető. Az ifjúsági munkások fontos szerepet játszanak a fiatalok jóllétének és mentális egészségének támogatásában. A kétnapos Mental Health in Youth Work tréning során a fiatalok mentális egészségének témáját és az ifjúsági munka kapcsolódását járjuk körbe.

Jelentkezési határidő: május 21.
Részletek és jelentkezés…

 Cooperate with us

Időpont: 2023. október 16-20.
Helyszín: Finnország

A partnerségépítő esemény olyan szervezetek munkatársainak szól, akik értelmi fogyatékossággal élő fiatalokkal foglalkoznak. Ha érdekel az inkluzív tevékenységszervezés, értelmi fogyatékossággal élő fiatalokkal dolgozol, és támogatni szeretnéd mobilitási lehetőségeiket, valamint nemzetközi együttműködésre keresel új partnereket, akkor ez az esemény neked szól!

Jelentkezési határidő: június 11.
Részletek és jelentkezés…

Utolsó módosítás: 2023.04.25.