Webinárium a hallgatói munka értékeléséről

2023.04.24.

Rendezvény | Felsőoktatás

Esemény elhalasztva: A PROFFORMANCE+ webinárium-sorozatának következő rendezvénye új időpontban kerül megrendezésre. Részletek hamarosan.

A PROFFORMANCE+ konzorcium webinárium-sorozatot indított felsőoktatási oktatók, szakemberek és intézményi vezetők számára.

Az online alkalmak során a Profformance projektben megvalósult értékelőeszköz és az oktatói jógyakorlatok ismertetése mellett a résztvevőknek lehetősége nyílik szakmai kapcsolatépítésre is. Az első esemény 2023. március 28-án került megrendezésre, a téma a hallgatóközpontú kurzustervezés volt.

A sorozat következő rendezvényének fókuszában a hallgatói munka értékelése áll. A webinárium tervezett időpontjától eltérő időpontban kerül megrendezésre. Részletek hamarosan.

A program első részében az oktatói jógyakorlatok kerülnek bemutatásra, a második részben a résztvevők különböző helyzeteken keresztül, közösen megvitatják a hallgatói munka értékelésének szempontjait. A webinárium során arra is lehetőség nyílik, hogy a résztvevők átbeszéljék, a "PROFFORMANCE Assessment Tool" (PROFFORMANCE Értékelő eszköz) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára, hogy kurzusaikat még inkább a hallgatók igényeihez igazítsák.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény munkanyelve angol.

A részletes program és a regisztrációs felület hamarosan elérhető lesz a projekt honlapján.

Kövessen minket a LinkedIn-en is, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen a PROFFORMANCE+ projekt eseményeivel, eredményeivel kapcsolatban.

Utolsó módosítás: 2023.05.02.