Minőség és professzionalizáció a felnőttkori alapkészségfejlesztés területén

Partner hír | 2023.05.16.

Rendezvény | Felnőtt tanulás

A Pécsi Tudományegyetem és az Európai Hálózat az Alapkészségekért (EBSN) közös konferenciája 2023. június 14-16 között Pécsett.

A felnőttkori alapkészségfejlesztés európai szakmai hálózata, az EBSN minden évben megrendezi nyílt nemzetközi konferenciáját az alapkészségfejlesztéssel kapcsolatos szakpolitikák egy-egy központi kérdésköréhez kapcsolódóan. A konferenciát az EBSN tagszervezeteken túl mindig nagy érdeklődés övezi a rendező társország szakemberei, az alapkészségfejlesztés kihívásaiban érintett intézményei és szakpolitikusai részéről is. Az előadók között neves európai és tengerentúli szakmai szervezetek, kutató intézetek, valamint európai uniós tagállamok minisztériumainak képviselői szerepelnek.

Idén a hálózat a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Képességfejlesztési Tanszékével közösen 2023. június 14 és 16 között Pécsett tartja meg konferenciáját amelynek központi témája a "minőség és professzionalizáció".

A szervezők szeretettel várják az érdeklődő hazai szakembereket, intézményvezetőket, akik számára számos alkalom adódik majd tapasztalatcserére, együttműködési lehetőségek feltérképezésére és előkészítésére is. A konferencia nyelve angol.

Helyszín: Civil Közösségek Háza (7624 Pécs, Szent István tér 17.)
Időpont:  2023. június 14 – EBSN közgyűlés
                 2023. június 15-16 – EBSN éves konferencia

A konferencia  programja itt érhető el. Jelentkezni a konferencia honlapján lehet.

A szervezők fontosnak tartják a hazai szakemberek részvételét és bekapcsolódását a nemzetközi szakmai dialógusba. Ezért az érdeklődő magyar szakemberek számára a részvételt a meghirdetett díjakhoz képest kedvezményesen, 150 EUR/fő (amely tartalmazza a honlapon feltüntetett szolgáltatásokat és ellátásokat a két napra) áron biztosítja. 

Ennek igénybevételéhez kérjük a regisztrációkor a megjegyzések mezőbe írják be a HUN2023 kódot, ezzel jelezve hogy magyar résztvevőként a díjkedvezményre igényt tartanak.  

Utolsó módosítás: 2023.05.16.