Felhívás online partnerkeresőn való részvételre

2023.05.31.

Rendezvény | Felnőtt tanulás

A holland Nemzeti Iroda online rapid randi eseményt hirdet a felnőtt tanulási szektorban a nők szerepvállalásának megerősítésével foglalkozó intézmények, szervezetek számára.

A felnőtt tanulási szektor Európa szerte nagyon széles célközönséget fed le. A 2021-2027-ig tartó programszakaszban az oktatók/képzők/szakemberek mobilitása mellett, már felnőtt tanulói* mobilitásokra is lehet pályázni az Erasmus+ programban. Az Európai Bizottság megnövelt támogatási keretet biztosít a szektorban pályázni szándékozó szervezetek/intézmények számára. 

A pályázóknak gyakran okoz nehézséget a profiljukhoz, a tervezett projekthez megfelelő partner(ek), fogadó szervezetek megtalálása. A megnövelt források minél jobb felhasználása érdekében célunk, hogy ebben is segítséget nyújtsunk Önöknek, ezért a következő lehetőséget szeretnénk a figyelmükbe ajánlani:

A holland Nemzeti Iroda ingyenes, online partnerkereső rapid randit szervez a felnőtt tanulási szektorban, ez alkalommal kifejezetten olyan szervezetek számára, amely tevékenységeivel kiemelt hangsúlyt fektet a nők szerepvállalásának megerősítéséreAz esemény alkalmával lehetőség nyílik Európa-szerte hasonló pályázati terveket célzó szervezeteivel kapcsolatot építeni: a leendő pályázók megismerhetik egymás profilját, terveit, céljait, lehetőségeit. 

Az online esemény dátuma: 2023. június 29., 15:00-17:00 óráig
(angol nyelvű rendezvény)

További információk az esemény kapcsán:
Erasmus+ ADU Speed Date Event for Organisations that Empower Women | EPALE (europa.eu)

Várjuk jelentkezésüket, ha a felnőtt tanulási szektorban mobilitási, vagy partnerségi projektet terveznek megvalósítani, és ilyen céllal keresnek partnert, illetve fogadó szervezetként is bekapcsolódnának (felajánlanák a külföldi jelentkezők mobilitási célú tevékenységeinek megvalósítására az Önök szervezetét, mint fogadó partner, hiszen a rendezvényen a külföldi szervezetek szintén ezért jelennek meg, hogy mindkét irányú mobilitásban részt vegyenek). 

A részvételi szándékukat a jelen online kérdőív kitöltésével tudják jelezni. A jelentkezések értékelését követően emailben értesítjük a kiválasztott jelentkezőket a részvétel lehetőségéről, valamint a további lépésekről. (Részvétel esetén egy bemutatkozó profilt kell készíteni egy előre megadott Padlet felületen, erről a későbbiekben, a kiválasztott jelentkezőknek minden részletes információt megküldünk).

Jelentkezési határidő: 2023. június 19., hétfő 12.00 óra.

Az eseményen minden Nemzeti Iroda részéről maximum 5 szervezet/intézmény tud részt venni.

Reméljük, hogy felkeltette érdeklődését a rendezvény, várjuk jelentkezését!

Utolsó módosítás: 2023.06.01.