Vegyen részt az Erasmus Napokon október 9-14. között!

2023.09.29.

Hír | Sport, Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát! Országszerte több mint 70 esemény valósul meg a nemzetközi programsorozat keretében.

Október 9-14. között minden az Erasmus+ projektekről szól: a közel egyhetes programsorozat során minden projektmegvalósító megmutathatja magát különféle rendezvényeken, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Több mint 70 esemény országszerte!

Az idei Erasmus Napok alkalmával is számos hazai intézmény és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás, ifjúság és sport szektorát képviselve, hogy megmutassa, mit adott a világnak az Erasmus+ projektje és hogy együtt ünnepeljük a programot.

A magyar események az #ErasmusDays honlapon lesznek elérhetőek.

A szervezők élménybeszámolókkal, interaktív műhelymunkákkal, információs napokkal, online eseményekkel, kihívásokkal, módszertani bemutatókkal készültek idén, amelyekre sok szeretettel várják az érdeklődőket október 9-14. között.

#ErasmusDays a közösségi médián keresztül is!

A programsorozathoz és a közös ünnepléshez a közösségi média csatornákon keresztül is csatlakozhat: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva! Csatlakozzon Facebookon az Erasmus Napok 2023 eseményhez, hogy naprakész információhoz jusson a magyar eseményekkel és programokkal kapcsolatban.

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ tanárok és Erasmus ösztöndíj hallgatóknak Facebook oldalait is érdemes figyelemmel követni, hiszen izgalmas élménybeszámolók és videók várják a felhasználókat három napon keresztül.

Vegyen részt az eseményeken, csatlakozzon online, ossza meg a történetét, és ünnepeljük együtt az Erasmus+ programot október 9-14. között!

_

 

Utolsó módosítás: 2023.10.16.