Oszd meg a VET sztorid!

2023.10.24.

Hír | EU, Szakképzés

Az Európai Bizottság felhívásban gyűjti a szakképzési szektor sikertörténeteit.

Javában zajlik az Európai Szakképzési Hét, mely során a szektor szereplői bemutathatják legjobb gyakorlataikat és lehetőséget kapnak az egymástól való tanulásra, inspirálódásra.

A szektor minden korosztály számára kulcsfontosságú szerepet játszhat a személyes és szakmai fejlődés szempontjából. A szakképzés felvértezi a végzetteket azokkal a létfontosságú készségekkel, amelyekre szükségük van a munkaerőpiacon a jelenben és a jövőben egyaránt.

Ezt a tanulást azonban mindenki más útvonalon vagy formában teszi meg. A szakképzés során elsajátított tudás és az innovatív gondolkodás egyedülálló eredmények széles skáláját fedheti le, a környezetbarát anyagokból készült ruhák tervezésétől a fenntarthatóbb jövő felé vezető útvonalak nyomon követésére szolgáló alkalmazások fejlesztéséig.

Te mit köszönhetsz a szakképzésben tanultaknak?
Oszd meg te is a VET sztorid az alábbi linken:

Call for Skills Stories! Send us your skills story for our website (europa.eu)

Olvass és inspirálódj a szakképzési szektor szereplőinek személyes történeteivel az Európai Bizottság honlapján. Ismerd meg a hazai résztvevők beszámolóit az erasmusplusz.hu oldalon és a 2023-as év Nívódíjas projektmegvalósítóit:

Bemutatkoznak a nívódíjas mobilitási projektek! Erasmus+ Nívódíj 2023 - YouTube

Korábbi híreink a témában:

További információ:

 _

Utolsó módosítás: 2023.10.27.