Csatlakozzon a 17. ASEF Osztálytermi Hálózat (ASEFClassNet17) Iskolai Együttműködés programjához!

Partner hír | 2024.03.11.

Rendezvény | Köznevelés, Felsőoktatás

„Tanulás a mesterséges intelligenciáról és tanulás a mesterséges intelligenciával” témában hirdet nyílt felhívást az ASEF (Ázsia-Európa Alapítvány) április és július között.

Általános, középiskolai vagy technikumi tanárként dolgozik és olyan felületet keres, ahol együttműködhet és együtt dolgozhat ázsiai és európai pedagógus társaival? Akkor ez a lehetőség Önnek szól!

Nyílt felhívást hirdet a 17. ASEF Osztálytermi Hálózat (ASEFClassNet17) Iskolai Együttműködés: vegyen részt a 2024 áprilisa és júliusa között online zajló Virtuális tudás- és kapacitásépítési szakaszban!
Jelentkezzen a honlapon április 1-ig!

„Tanulás a mesterséges intelligenciáról és tanulás a mesterséges intelligenciával”

A program két részből áll (2024. április 24. és július 17. között):

I. Egyéni-tanulás (4 alkalom):
A résztvevők a szakértőktől tanulnak, akiknek feltehetik kérdéseiket is, hogy a 4 webinárium során megfelelő ismeretet szerezzenek a témában. 2024. április 24-én lesz egy bemutatkozó foglalkozás az első egyéni-tanulás alkalom előtt.

II. Csoportos-tanulás (7 alkalom):
A résztvevők csoportokban osztják meg ötleteiket és kritikusan reflektálnak a tanulmányaikra. Párba állnak (Ázsia-Európa), hogy ebben a fázisban közösen tervezzenek meg egy innovatív tanítási gyakorlatot (ITP), mentorok vezetésével. A résztvevők az utolsó alkalom során ismertetik ITP-ötleteiket.

Ki jelentkezhet?

Az ASEF (Ázsia-Európa Egyesület) bármely tagállamának állampolgárai, akik:

  • tanárok, iskolavezetők és bármely átalános, középiskolai vagy technikumi szintű oktatók;
  • tanárjelöltek, akik egyetemi tanulmányaikat folytatják a pedagógus képzésben.

Miért érdemes részt venni?

  • Különböző kultúrákból és generációkból származó tanár társaival beszélgethet és tanulhat együtt a mesterséges intelligenciáról és az AI-innovációról.
  • Növelheti tudását és vezetői kompetenciáját az etikus mesterséges intelligencia innováció terén, ráadásul pedagógiai módszertanát is fejlesztheti.
  • Új ötleteket, javaslatokat kaphat a meglévő technológia és erőforrások felhasználásának javítására és maximalizálására.
  • A program végére saját innovatív tanítási gyakorlatot hoz létre a mesterséges intelligencia oktatásáról és igazi úttörővé válhat iskolájában!

Csatlakozzon a 17. ASEF Osztálytermi Hálózat (#ASEFClassNet17) Iskolai Együttműködés programjához és legyen részese tartalmas interkulturális iskolai és tanári együttműködéseknek!

>> Jelentkezzen az ASEF honlapján április 1-ig!

Utolsó módosítás: 2024.04.02.