Felhívás műhelymunka megvalósítására a Hazai Módszertani Börzén!

2024.04.23.

Rendezvény | Ifjúság, Nonprofit szervezet

A Tempus Közalapítvány a június 13-ai eseményre olyan projektmegvalósítók jelentkezését várja, akik mentális nehézségekkel élő fiatalokkal foglalkoznak és szívesen bemutatnák módszertanukat, jó gyakorlatukat.

A Tempus Közalapítvány 2024. június 13-án, Budapesten rendezi meg a Hazai Módszertani Börzét, amelynek célja a mentális nehézségekkel élő fiatalok ifjúsági területen megvalósuló projektekbe történő sikeres bevonásának elősegítése hatékony módszertani gyakorlatok megosztása révén.

Jelen felhívás keretein belül olyan Erasmus+ ifjúsági vagy Európai Szolidaritási Testület projektmegvalósítók jelentkezését várjuk, akik a mentális egészség és jóllét témakörében:

  • kihívást jelentő helyzetek kezelésére hatékony gyakorlatot fejlesztettek ki; és/vagy
  • tapasztalatuk, professzionális képzettségük révén olyan szakmai tudással rendelkeznek, amely hasznos lehet a többi projektmegvalósítónak.

A kiválasztott projektmegvalósítók a Tempus Közalapítvány júniusi börzéjén és a szervezet által gondozott kiadványban mutathatják be módszertanukat. 

A kiválasztott műhelymunka megvalósítókkal a Tempus Közalapítvány szerződést köt és az elvégzett tevékenységet honorálja.
A díjazás:

  • 45 perces műhely munka esetén: 30 000 Ft + ÁFA
  • 90 perces műhely munka esetén: 50 000 Ft + ÁFA

A jelentkezés benyújtási határideje: 2024. május 2. (csütörtök) reggel 8:00.

A részletes felhívás a linkre kattintva olvasható.

Jelentkezni az alábbi űrlapon lehetséges

Utolsó módosítás: 2024.04.24.