Save the date: nyári események az ifjúsági területen

2024.04.23.

Rendezvény | Ifjúság, Felsőoktatás

Szolidaritási projektek megvalósítóit és/vagy egyetemi hallgatókat, a formális oktatás területén, valamint az ifjúsági szektorban dolgozó szakembereket várjuk eseményeinkre.

Ifjúságszakmai Nyári Egyetem
(2024. július 16-19., Szeged)

Idén a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar társszervezésével valósul meg az Ifjúságszakmai Nyári Egyetem. Az esemény célja a hallgatók, a formális oktatás területén tevékenykedő, valamint az ifjúsági szektorban dolgozó szakemberek közti együttműködés elősegítése, a két terület közti kapcsolódási lehetőségek feltárása, és a szakemberek kompetenciafejlesztése. A tavalyi esemény tapasztalatai alapján a nyári egyetem remek lehetőség szakembereknek tudásbővítésre, kapcsolatépítésre és szakmai fejlődésre.

Hogyan tovább? – Műhelymunka szolidaritási projektet megvalósított fiataloknak
(2024. június 10-11., Budapest)

Az esemény célja, hogy betekintést nyújtson a további pályázati és képzési lehetőségekbe a szolidaritási projektben szerzett tapasztalatok kamatoztatására. A műhelymunkán az információszerzés mellett lehetőséget szeretnénk adni a résztvevők projektjeinek bemutatására és további együttműködések megalapozására. Várunk minden szolidaritási projektet megvalósító fiatalt!

Részletek és regisztráció májusban a tka.hu Rendezvények menüpontja alatt.

Utolsó módosítás: 2024.04.24.