CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén tematikus hálózatok keretében együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

Időpont: 2022.11.09. 13.00-16.00
Helyszín: Online, Zoom

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2023/2024-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.

A pályázatok beadási határideje: a hálózati pályázatokat 2023. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info.

Kiket várunk a rendezvényre?
A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők), de a részvétel ajánlott mindazon hálózati koordinátorok számára is, akik az elmúlt tanévekben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek.

Örömmel várjuk az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket anonim módon ezen a linken, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudjuk szabni a programot.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A Zoom felület linkjét a regisztrált résztvevőknek küldjük majd meg.

Regisztrációs határidő: 2022. november 7. éjfél

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ne maradjon le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A rendezvényen elhangzott előadások anyagát az alábbi linkeken keresztül érhetik el:
Általános tudnivalók a CEEPUS programról
Csatlakozás meglévő hálózathoz - tippek és jó gyakorlatok
Új hálózati pályázat beadása/meglévő hálózat hosszabbítása - tippek és jó gyakorlatok
A hálózati pályázatok bírálata - szakértői észrevételek a pályázatokról

Utolsó módosítás: 2022.11.10.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány