PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS WEBINÁRIUM AZ AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ (KA121) PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGÉRŐL A FELNŐTT TANULÁS, KÖZNEVELÉS ÉS SZAKKÉPZÉS SZEKTORBAN - ONLINE

A Tempus Közalapítvány online információs rendezvényt szervez az Erasmus akkreditációval rendelkező köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek számára. Az Erasmus akkreditációra sikeresen pályázók az akkreditáció érvényességi ideje alatt saját szektorukban egyszerűsített módon juthatnak a KA1 pályázati kategórián belüli pénzügyi támogatáshoz, amelyhez egy külön költségvetés igénylő pályázatot (KA121) kell benyújtaniuk. A webinárium során a pályázat benyújtásával kapcsolatos tudnivalókról és a költségvetés igényléséről tájékozódhatnak.

Időpont: 2023.02.02. (csütörtök), 9:30-13:00
Helyszín: online platformon keresztül

Főbb tématerületek:

Utolsó módosítás: 2023.07.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány