PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A FELNŐTT TANULÁS, KÖZNEVELÉS ÉS SZAKKÉPZÉS SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a 2022. október 4-i határidőre benyújtott, támogatott köznevelési és felnőtt tanulási, és 2022. február 23-i határidőre benyújtott, tartaléklistáról támogatott szakképzési rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Időpont: 2023.02.07. 10:00 – 14:30
Helyszín: Online

Főbb tématerületek:

A webinárium ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztrálók e-mailben fogják megkapni a webináriumhoz való csatlakozás linkjét és útmutatóját.

A rendezvény nem sajtónyilvános.

Utolsó módosítás: 2023.02.08.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány