DISCOVEREU FELKÉSZÍTŐ TALÁLKOZÓ

A DiscoverEU utazásod előtt állsz? Készülj velünk a kalandra személyes jelenléti eseményünkön!

Időpont: 2024.05.15. 10:00-17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány

Szívesen hallanál tippeket az utad megtervezéséhez? Szeretnéd tudni, hogy hogyan teheted a DiscoverEU élményedet minél biztonságosabbá? Esetleg megismernél más magyar utazókat? Vagy éppen további külföldi lehetőségek érdekelnek?

Akkor tarts velünk személyes felkészítő találkozónkon, ahol kötetlen formában segítünk neked abban, hogy DiscoverEU utadból a lehető legtöbbet hozhasd ki!

JELENTKEZEM!

Az eseményen 30 fő részvételét tudjuk biztosítani.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2024. május 8.

*A programon kizárólag a 2023 tavaszi és őszi fordulójában DiscoverEU vonatnyert fiatalok vehetnek részt.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Jártál-e már külföldön?*

Van-e olyan ismerősöd, aki már volt DiscoverEU utazó?*

Rugalmas vagy fix DiscoverEU vonatjegyet választottál?*

Egyénileg vagy csoportosan utazol majd?*


Milyen terveid vannak az útra?*

Mit tartasz a legnagyobb kihívásnak a DiscoverEU utaddal kapcsolatban?*

Mit vársz a DiscoverEU felkészítő találkozótól?*

Hallottál-e már az Erasmus+ programról? Ha igen, éltél-e már valamilyen Erasmus+ programhoz kötődő külföldi lehetőséggel?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.



Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2024.04.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány