DISCOVEREU FELKÉSZÍTŐ TALÁLKOZÓ

A DiscoverEU utazásod előtt állsz? Készülj velünk a kalandra személyes jelenléti eseményünkön!

Időpont: 2024.06.12. 10:00-17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány

Szívesen hallanál tippeket az utad megtervezéséhez? Szeretnéd tudni, hogy hogyan teheted a DiscoverEU élményedet minél biztonságosabbá? Esetleg megismernél más magyar utazókat? Vagy éppen további külföldi lehetőségek érdekelnek?

Akkor tarts velünk személyes jelenléti felkészítő találkozónkon, ahol kötetlen formában segítünk neked abban, hogy DiscoverEU utadból a lehető legtöbbet hozhasd ki!

JELENTKEZEM!

Az eseményen 30 fő részvételét tudjuk biztosítani.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2024. június 5.

*A programon kizárólag a 2023 tavaszi és őszi fordulójában DiscoverEU vonatnyert fiatalok vehetnek részt.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Jártál-e már külföldön?*

Van-e olyan ismerősöd, aki már volt DiscoverEU utazó?*

Rugalmas vagy fix DiscoverEU vonatjegyet választottál?*

Egyénileg vagy csoportosan utazol majd?*


Milyen terveid vannak az útra?*

Mit tartasz a legnagyobb kihívásnak a DiscoverEU utaddal kapcsolatban?*

Mit vársz a DiscoverEU felkészítő találkozótól?*

Hallottál-e már az Erasmus+ programról? Ha igen, éltél-e már valamilyen Erasmus+ programhoz kötődő külföldi lehetőséggel?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.



Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2024.04.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány