Erasmus+ pályázatíró szeminárium – Mobilitási pályázatok

BUDAPEST - Köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás területén dolgozók számára

Időpont: 2015.11.17.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a 2016. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, pl. költségtervezés, űrlapok kitöltése.
  • szakmai területek szerint ismertetjük az egyes területekre vonatkozó speciális tudnivalókat.

Időpont:

2015. november 17. kedd
10:00-15:30

Helyszín:

Budapest 
Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kis csoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Program:

Az előadások megegyeznek a november 10-i veszprémi, a november 12-i debreceni és a november 18-i budapesti Erasmus+ pályázatíró szemináriumok előadásaival.

9.30-10.00 Regisztráció

10.00-12.30 Az érintett szektorok közös előadásai

12.30-13.15 Ebédszünet

13.15-15.30 Szektorok szerinti előadások 


Délután az egyes szektorok pályázati sajátosságait figyelembe véve kiscsoportos, gyakorlati/interaktív foglalkozásokon vesznek részt a résztvevők. Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, melyik csoportba szeretne kerülni.

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges legkésőbb az adott rendezvény előtti két munkanappal. A jelentkezéseket érkezési sorrendben igazoljuk vissza.

Az Erasmus+ pályázatíró szeminárium – Mobilitási pályázatok rendezvénysorozat további időpontjai

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

 

A mobilitási pályázattípusban nemzetközi szakmai utakkal a pedagógusok és az iskola dolgozóinak szakmai fejlődését támogathatják, illetve szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlaton vehetnek részt.

Az Erasmus+ mobilitási pályázatok beadási határideje: 2016. február 2., déli 12:00 óra
További információ a pályázatokról: www.erasmusplusz.hu

Ha a stratégia partnerségek pályázattípus érdekli, ezen a linken találja a kapcsolódó rendezvényeket.

 

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

 

Utolsó módosítás: 2015.12.07.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.