Erasmus+ online infónap – mobilitási pályázatok

Milyen költségek fedezhetők az Erasmus+ támogatásból? A továbbképzés lehet nyelvtanfolyam is? Egy projektben hány mobilitást támogatnak? Utazhatnak kísérőtanárok is a diákokkal szakmai gyakorlatra?

Időpont: 2015.12.01.

A Tempus Közalapítvány 2015. december 1-jén online infónapot szervez az Erasmus+ tanároknak Facebook-oldalon létrehozott esemény keretein belül a köznevelésben és a szakképzésben dolgozók számára.

Az online infónapon kollégáink 14 és 16 óra között várják az Erasmus+ mobilitási pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiket, amelyekre azonnal választ is adnak. Felmerülő kérdéseiket az esemény hírfolyamában tudják feltenni 2015. december 1-jén, a megadott időszakban. 

Az online infónapon való részvételhez nem szükséges regisztráció. Az Erasmus+ online infónap oldalát az alábbi linken érik el: https://www.facebook.com/events/516128101894269/

Gyakran előforduló kérdéseket

  • köznevelési pályázatok benyújtásával kapcsolatban az alábbi linkre kattintva talál a honlapunkon.
  • szakképzési pályázatok benyújtásával kapcsolatban az alábbi linkre kattintva talál a honlapunkon.
  • felnőtt tanulási pályázatok benyújtásával kapcsolatban az alábbi linkre kattintva talál a honlapunkon.

Hírlevelünkre itt tudnak feliratkozni!

Utolsó módosítás: 2015.11.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.