Erasmus+ pályázatíró szeminárium - Felsőoktatás

Erasmus+ stratégiai partnerségek, Erasmus Mundus közös mesterképzések, felsőoktatási fejlesztési projektek és Jean Monnet pályázatok

Időpont: 2016.01.14.

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány ezúton meghívja Önt a felsőoktatási szektorban tervezett, fent megjelölt pályázattípusokhoz kapcsolódó pályázatíró szemináriumára. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Időpont:

2016. január 14., csütörtök
10:00 – 17:00

Helyszín:

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., Green Point irodaház, 6. emelet
Térkép

Program:

Időpont

Brüsszel terem

Athén terem

Bologna terem

9:45 – 10:00

Regisztráció

10:00 – 10:30

Technikai információk a pályázatok benyújtásával és a regisztrációval kapcsolatban

10:40 – 12:10

Stratégiai partnerségek
Szakmai tudnivalók 1.

Erasmus Mundus közös mesterképzések

Jean Monnet tevékenységek

12:10 – 13:15

Szünet

13:15 – 14:45

Stratégiai partnerségek
Pénzügyi tudnivalók

Felsőoktatási fejlesztési projektek

 

14:45 – 15:00

Szünet

 

15:00 – 16:15

Stratégiai partnerségek
Szakmai tudnivalók 2.
Kérdések

 

 Decentralizált pályázattípus

Centralizált pályázattípusok 

Az adott pályázattípusra jelentkezők pályázatíró szemináriumon való részvételének előfeltétele, hogy a résztvevők előzetes ismeretekkel rendelkezzenek a 2016-os Erasmus+ Pályázati útmutató vonatkozó részeit illetően.

A szemináriumra kizárólag azok jelentkezését várjuk, akik már kész projekttervvel rendelkeznek és a pályázat benyújtásához várnak segítséget. Kérjük, hogy a jelentkezés alkalmával foglalja össze röviden a projekttervet, illetve küldje el részünkre a felmerült kérdéseit, ezzel is segítve a felkészülésünket!

Stratégiai partnerség pályázattípus kapcsán a Tempus Közalapítvány munkatársai novemberben „Nemzetközi együttműködések tervezése európai célok mentén – Erasmus+ stratégiai partnerségi pályázatok, előkészítő rendezvény” címmel bevezető szemináriumokat tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok nagyobb mértékben illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz, stratégiákhoz. (A november 25-i előadás anyagai megtalálhatók az oldalon). A rendezvényen ezekre az előzetes ismeretekre fogunk építeni, ezért kérjük az ajánlott szakirodalmat átolvasni és alaposan tanulmányozni a rendezvény előtt.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2016. január 12-ig lehet az oldal alján található űrlapon. A szemináriumon résztvevők száma korlátozott, pályázattípusonként az első 40 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy azon résztvevőket fogadjuk, akik már konkrét projektötlettel rendelkeznek. Akik később regisztrálnak, várólistára kerülnek. Jelentkezése elfogadásáról vagy elutasításáról e-mailben visszajelzést küldünk.

A rendezvény vendéglátást nem tartalmaz, az irodaház földszintjén étterem üzemel.

Kérdése esetén forduljon Széll Adriennhez az adrienn.szell@tpf.hu e-mail címen.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrálni csak ezen az oldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

 

regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

REGISZTRÁCIÓ

a január 14-i rendezvényre

Utolsó módosítás: 2016.01.15.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.