Rendezvények

2023

FEB

02

Zártkörű rendezvény

PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS WEBINÁRIUM AZ AKKREDITÁLT INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉS IGÉNYLŐ (KA121) PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGÉRŐL A FELNŐTT TANULÁS, KÖZNEVELÉS ÉS SZAKKÉPZÉS SZEKTORBAN - ONLINE

A Tempus Közalapítvány online információs rendezvényt szervez az Erasmus akkreditációval rendelkező köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek számára. Az Erasmus akkreditációra sikeresen pályázók az akkreditáció érvényességi ideje alatt saját szektorukban egyszerűsített módon juthatnak a KA1 pályázati kategórián belüli pénzügyi támogatáshoz, amelyhez egy külön költségvetés igénylő pályázatot (KA121) kell benyújtaniuk. A webinárium során a pályázat benyújtásával kapcsolatos tudnivalókról és a költségvetés igényléséről tájékozódhatnak.

Részletek

2023

FEB

02

INTÉZMÉNYI ONLINE TÁJÉKOZTATÓ

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztési Igazgatósága tisztelettel meghívja Önt és érintett kollégáit a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramhoz kapcsolódó kötelező egészségügyi szűrővizsgálatok megkezdéséről szóló online tájékoztatóra.

Részletek

2023

FEB

07

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ WEBINÁRIUM – RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEK (KA122) A FELNŐTT TANULÁS, KÖZNEVELÉS ÉS SZAKKÉPZÉS SZEKTORBAN

A Tempus Közalapítvány projektindító webináriumot szervez a 2022. október 4-i határidőre benyújtott, támogatott köznevelési és felnőtt tanulási, és 2022. február 23-i határidőre benyújtott, tartaléklistáról támogatott szakképzési rövid futamidejű mobilitási projektek (KA122) koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg.

Részletek

2023

FEB

09

Zártkörű rendezvény

Erasmus+ ifjúság és Európai Szolidaritási Testület szakértői felkészítés

Minden évben az első pályázati határidőhöz kapcsolódó szakértői munkát megelőzően a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja szakértői találkozót szervez. A rendezvény célja, hogy az újonnan felvételt nyert ifjúsági szakértők megfelelő felkészítést kapjanak a 2023-as év bírálói munkájukhoz, és hogy a személyes kapcsolat is kialakulhasson a nemzeti iroda munkatársaival.

Részletek

2023

FEB

14

Zártkörű rendezvény

PROJEKTINDÍTÓ RENDEZVÉNY a 2022 őszi pályázati körben támogatást nyert KA210 Kis léptékű partnerségi projektek koordinátorai részére

A projektindító rendezvény keretében részletesen megtárgyaljuk a szerződéskötéssel, a megvalósítással kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, beszélünk a projektfolyamatokról, a projektmunka megszervezéséről, a külföldi látogatások lebonyolításáról, és természetesen várjuk felmerülő kérdéseiket.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.