Rendezvények

2024

FEB

26

Zártkörű rendezvény

KIS LÉPTÉKŰ PARTNERSÉGI PROJEKTINDÍTÓ RENDEZVÉNY A 2023 TAVASZI PÁLYÁZATI KÖRBEN TÁMOGATÁST NYERT KA210-ES PROJEKTEK KOORDINÁTORAI RÉSZÉRE

A projektindító rendezvény keretében részletesen megtárgyaljuk a szerződéskötéssel, a megvalósítással kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, beszélünk a projektfolyamatokról, a projektmunka megszervezéséről, a külföldi látogatások lebonyolításáról, és természetesen várjuk felmerülő kérdéseiket.

Részletek

2024

FEB

28

Zártkörű rendezvény

DREAM APPLY RENDSZER - GYAKORLATI KÉPZÉS

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága Dream Apply gyakorlati képzést szervez az intézményi munkatársak részére három alkalommal. A képzésre minden olyan intézményi munkatárs jelentkezését várjuk, akik operatív munkájuk során használják a DreamApply rendszert. Kérjük, hogy a programtervezet alapján gondolják át, melyik alkalomra szeretnénk csatlakozni (több alkalomra is van lehetőség). Az eseményeket alapvetően a hozzáférési kategóriák alapján különítettük el, segítve ezzel a kezdő-haladó koordinátorokat.

Részletek

2024

MÁR

13

Zártkörű rendezvény

Eurodesk Országos Találkozó

Szeretettel meghívunk az Eurodesk Magyarország hálózat partnerei számára szervezett Országos Találkozóra, melyet személyes jelenléttel tervezünk megvalósítani.

Részletek

2024

ÁPR

27

Legyél te is mentor!

Szívesen támogatnál olyan külföldi fiatalokat, akik Magyarországon önkénteskednek? Csatlakozz műhelymunkánkhoz!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.