Rendezvények

2022

OKT

06

Solidarity:ON – Az élmény ereje

Hogyan hat a 18-30 évesekre az Európai Szolidaritási Testület projektekben való részvétel? Mire számíthatnak a külföldön önkénteskedők? És a hazai szolidaritási projektet megvalósítók? Találjuk meg együtt a választ!

Részletek

2022

OKT

11

Zártkörű rendezvény

Projektindító rendezvény – a 2022 pályázati körben támogatást nyert KA220 partnerségi együttműködési projektek koordinátorai részére

A projektindító rendezvény keretében részletesen megtárgyaljuk a szerződéskötéssel, a megvalósítással és beszámolással kapcsolatos tudnivalókat, beszélünk a projektfolyamatokról, a projektmunka megszervezéséről, a külföldi látogatások lebonyolításáról, és természetesen várjuk felmerülő kérdéseiket.

Részletek

2022

OKT

12

Erasmus+ mobilitásszervezés minőségirányítással támogatva

Az iskolák életébe egyre inkább beépül az Erasmus+ mobilitás, ahhoz azonban, hogy a mobilitás megfelelő minőségben valósuljon meg, folyamatszabályozás szükséges. A workshop áttekinti, hogy az Erasmus+ programoknak milyen minőségirányítási elemeket kell tartalmazniuk, ezekhez milyen intézményi lépések és intézkedések szükségesek, milyen követelményeket és milyen sorrendben kell figyelembe venni a folyamat megfelelő szabályozásához. A workshop során a rövidebb előadások mellett a résztvevő aktívan dolgoznak, csoportos beszélgetések és/vagy gyakorlatok keretében oldják meg a feladatokat.

Részletek

2022

OKT

19

MINDENKI A FEDÉLZETRE! - BEFOGADÓ PROJEKTEK AZ IFJÚSÁGI TERÜLETEN

Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület program egyaránt kiemelt hangsúlyt fektet a sokszínűség és befogadás témájára, de mit jelent ez a gyakorlatban? Ha projektmegvalósítóként elkötelezett vagy az egyenlő hozzáférhetőség mellett, és szívesen megismernél ezt elősegítő módszereket, eszközöket, jelentkezz egynapos műhelymunkánkra!

Részletek

2022

OKT

24

ESC műhely 2022 – Projekttervezés a szolidaritás jegyében kezdőknek

Online felkészítés olyan szervezeteknek és intézményeknek, akik szeretnének az Európai Szolidaritási Testület keretében önkénteseket bevonni a tevékenységükbe vagy helyi fiatalokat támogatni szolidaritási projektek megvalósításában.
Csatlakozzatok, és tegyétek meg velünk az első lépést ebben a kalandban!

Részletek

2022

NOV

02

Zártkörű rendezvény

Digitális tér konferencia 2022 - A digitális jóllét felé vezető utak

A Digitális Tér Konferenciák a pedagógusok kompetenciafejlesztéséről, a szakmai közösségekről, a digitális oktatás területén elért sikerek és kihívások bemutatásáról szólnak. A konferenciák alapítói és szervezői párbeszédet nyitnak olyan területeken és témákban, amelyekben mások még nem, olyan célokat, ügyeket, szervezeteket és embereket hoznak össze, akik máshol nem találkozhattak volna. A konferencia küldetése a szakmai terület akadémiai-neveléstudományi, a gyakorlati-pedagógiai, a szakértői-elemzői és a piaci szereplőinek, illetve a civil szervezetek és szakmai közösségek közötti párbeszéd erősítése, illetve a digitális oktatással kapcsolatos tudásmegosztás és hálózatépítés támogatása.

Részletek

2022

NOV

08

Zártkörű rendezvény

Eurodesk Országos Találkozó 2022

Szeretettel meghívunk az Eurodesk Magyarország hálózat partnerei számára szervezett Országos Találkozóra, melyet személyes jelenléttel tervezünk megvalósítani.

Részletek

2022

NOV

16

E+ Vitamin 2022: online felkészítő az Erasmus+ ifjúság pályázattípusairól

Ifjúsági területen pályáznál? Egy lökés kell csupán, hogy szervezeteddel összerakjátok a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! Csatlakozz a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjéhez, és szerezz meg minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és -megvalósításhoz az Erasmus+ ifjúsági területén!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.