Rendezvények

2023

JÚN

05

Erasmus+ projektmenedzsment

A 30 órás akkreditált képzésen résztvevők átfogó képet kapnak arról, hogyan lehet jól megtervezni és sikeresen megvalósítani az Erasmus+ projekteket a szakképzésben.

Részletek

2023

JÚN

19

Zártkörű rendezvény

Lépj át a szomszédba! – Partnerségépítő tevékenység

Az 5 napos találkozó lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők jobban megismerjék egymást, a résztvevő szervezetek tevékenységeit, és megtalálják az együttműködés közös pontjait és inspirációt gyűjtsenek új projektekhez. A tevékenységtípusok közül a közös munka során az egyének tanulási mobilitására (KA152 - ifjúsági csereprogramok, KA153 - ifjúságsegítők mobilitása) és a szervezetek közötti kisléptékű partnerségekre (KA210) fogunk összpontosítani, jó gyakorlatokat bemutató tapasztalt szakemberek bevonásával.

Részletek

2023

JÚN

19

STIPENDIUM HUNGARICUM 10 KONFERENCIA: A NEMZETKÖZIESÍTÉS HATÁSA A FELSŐOKTATÁS ÉS A MUNKAERŐPIAC KAPCSOLATÁRA

A konferencia keretében bemutatjuk a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram elmúlt 10 évének főbb eredményeit, továbbá a felsőoktatás nemzetköziesítésében aktív döntéshozókkal, intézményvezetőkkel, oktatókkal és nemzetközi munkatársakkal közösen áttekintjük a külföldi hallgatók munkaerőpiaci szempontú felkészítésének jó gyakorlatait, lehetőségeit és kihívásait.

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.