Rendezvények

2023

SZEP

27

Zártkörű rendezvény

Kis léptékű partnerségi projektindító rendezvény a 2023 tavaszi pályázati körben támogatást nyert KA210-es projektek koordinátorai részére

A projektindító rendezvény keretében részletesen megtárgyaljuk a szerződéskötéssel, a megvalósítással kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, beszélünk a projektfolyamatokról, a projektmunka megszervezéséről, a külföldi látogatások lebonyolításáról, és természetesen várjuk felmerülő kérdéseiket.

Részletek

2023

SZEP

27

Zártkörű rendezvény

Felkészítő Stipendium Hungaricum licenc beszámoló elkészítésére

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága online felkészítőt tart a Stipendium Hungaricum és Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramokban résztvevő intézmények számára az SH licenc beszámolók elkészítésével kapcsolatban 2023. szeptember 27-én.

Részletek

2023

SZEP

26

Erasmus+ projektmenedzsment

A 30 órás akkreditált képzésen résztvevők átfogó képet kapnak arról, hogyan lehet jól megtervezni és sikeresen megvalósítani az Erasmus+ projekteket a szakképzésben.

Részletek

2023

SZEP

15

Zártkörű rendezvény

Beszámolást segítő webinárium a 2021-ben és 2022-ben támogatott akkreditált mobilitási projektek (KA121) képviselői számára (köznevelés, felnőtt tanulás, szakképzés)

A Tempus Közalapítvány beszámolást segítő webináriumot szervez a 2021-ben és 2022-ben támogatott, akkreditált mobilitási projekteket (KA121) megvalósító köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulási intézmények/szervezetek koordinátorai számára. A rendezvény célja, hogy a projektek képviselői megismerjék a projektzáráshoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú beszámolókat készítsenek.

Részletek

2023

SZEP

04

Zártkörű rendezvény

TKA felkészítő DreamApply képzésfrissítésre

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága 2023. szeptember 4-én online tájékoztatót tart a felsőoktatási intézmények részére a DreamApply rendszerben szereplő képzések frissítésével kapcsolatban.

Részletek

2023

AUG

22

Ifjúságszakmai Nyári Egyetem

Háromnapos rendezvényünkön ifjúsági szakemberek, ifjúsági munkához kapcsolódó tanulmányokat folytató hallgatók és a szakemberek képzésében érintett oktatók merülhetnek el az ifjúsági szektor szakmai témáiban.

Részletek

2023

JÚL

28

Kalandra fel! - Külföldi élmények találkozója

Indulj egy új külföldi kalandra! Erasmus+, DiscoverEU vagy ESC résztvevő voltál, vagy érdekel valamelyik lehetőség? Eseményünkön megoszthatod korábbi izgalmas nemzetközi élményeidet és még több európai uniós lehetőséget ismerhetsz meg!

Részletek

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.