Hír | Sport, Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Nonprofit szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Tájékoztatjuk tisztelt pályázóinkat és az érdeklődőket, hogy ügyfélszolgálataink az ünnepre való tekintettel, 2024.05.01-én nem lesznek elérhetőek.

Pályázat | Felsőoktatás

A belgiumi Francia Közösség által hirdetett nyári egyetemre diplomaták, nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó államigazgatási tisztviselők, egyetemi hallgatók, valamint (leendő) franciatanárok jelentkezését várják.

Nemzetköziesítés | Felsőoktatás

Befogadás és sokszínűség - a sokszínű hallgatók igényeinek kezelése címmel tartotta meg a PROFFORMANCE+ idei első tematikus webináriumát, ahol négy innovatív oktatói gyakorlatot mutattak be magyar, grúz, horvát és szerb oktatók. A 2024. február 28-án megrendezett online eseményen az Európai Felsőoktatási Térség 150 oktatója vett részt.

Partner hír | 2024.03.06.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

A Szlovák Köztársaság Nemzeti Ösztöndíjprogramja pályázatot hirdet a 2024/2025-ös tanévre tanulmányi, kutatói, művészeti és előadási ösztöndíj benyújtására.

Rendezvény | Ifjúság, Felsőoktatás

Adj hangot az álmaidnak, és indulj el egy új külföldi kalandra! Eseményünkön megoszthatod korábbi izgalmas nemzetközi élményeidet és még több európai uniós lehetőséget ismerhetsz meg. Erasmus+, DiscoverEU vagy ESC résztvevő voltál, és/vagy érdekel valamelyik lehetőség? Csatlakozz!

Magazin | Ifjúság

A DiscoverEU az Erasmus+ 18 éves fiatalokat támogató programja, amely évente két alkalommal várja azok jelentkezését, akik az utazás élményén keresztül szereznének kulturális ismereteket, fejlesztenék nyelvtudásukat  és a sikeres felnőtt élethez szükséges kompetenciáikat, készségeiket. Olyan fiatalok mesélnek élményeikről, akik már éltek a lehetőséggel.

Pályázat | Felsőoktatás

A kanadai Alberta Egyetem Osztrák és Közép-Európai Tanulmányok Wirth Intézete közzétette a Magyar Doktori Kutatói Ösztöndíj pályázati felhívását a 2024/2025-ös tanévre magyar doktoranduszhallgatók részére.